(Haber: Aslı Akış )- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu’da Partisinin Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener, girdiği bir dükkanda duruşunu net bir şekilde ortaya koyan esnaf karşısında, “hayırlısı olsun” diyerek cevap verdi.

Meral Akşener, Bolu'da İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ile birlikte esnaf ziyaretlerine katıldı. Bir dükkanda duruşunu net bir şekilde ortaya koyan esnafın "hayırlısı olsun" cevabıyla karşılaşan Akşener, samimi bir şekilde teşekkür etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Bolu’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gölyüzü mahallesinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Bolulularla sohbet eden, sorunlarını dinleyen Akşener, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

Gölyüzü Mahallesi Tavil Mehmet Paşa Caddesinde dükkanları gezerek esnafla sohbet eden Akşener,  Mansur Şen’a destek istedi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, girdiği bir dükkanda hayırlı işler diledi ve “Seçim zamanı. Malum bütün siyasi partiler oy istemeye geliyor. İkna edebilen oyunuzu alıyor. Dolayısıyla bizde o çerçeve içerisinde Mansur Bey’e oy istemeye geldik” ifadelerini kullandı.

Akşener’in konuşmasının akabinde esnafın cevabı; “Bizim görüşümüz belli efendim. Bolu’da bir İlhan Durak rüzgarı esiyor. Biz de bu rüzgarın arkasındayız. Ezelden beri de MHP’liyiz. Aynı şekilde de devam ediyoruz. Ayağınıza sağlık teşekkür ediyoruz” oldu.

Editör: Oğuzhan EKE