Aday tanıtım toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. Sıra Milletvekili Adayı Rahmi Aksoy, “Bolu’nun Bolulu hemşehrilerimizin dertleri ve çözümleri için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Haber: Huri Sarıyar

MHP aday tanıtım toplantısında, milletvekili adayları düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı. Ortak mesajın “Türkiye” ve “Bolu” olduğu programda, MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Rahmi Aksoy konuşma yaptı.

“ÜLKÜCÜ KADROLARININ GÖREVE GELME ZAMANI GELMİŞTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Bolu’da göreve gelme zamanına geldiğini belirten 2. Sıra Milletvekili Adayı Rahmi Aksoy, “Tüm kalbimle inanıyorum ki 14 Mayıs Milliyetçi Hareket Partisi kadrosundan Ankara’ya milletvekili göndereceği zamandır. Bu salonu dolduran sizlerle el ele vererek kenetlenerek bunu başaracağız. Bolu’da ülkücü kadrolarının göreve gelme zamanı gelmiştir. Daha doğrusu artık Bolu’nun kendi içinden, kendi üyesinden, aynı sokakta, aynı caddede yürüyen, aynı suyu içen, aynı lokantada yemek yiyen, aynı insanların elinde büyüyen bu insanların göreve gelme zamanı gelmiştir. Biz bu şehrin tüm acılarını birlikte yaşadık. Çünkü bu acıları çeke çeke büyüdük. Bu şekilde her eksikliği birlikte gördük. Bolu’nun acısı bizim acımız, sevgisi bizim sevgimiz, oldu. Çözecek olan da bizim kadrolarımızdır.”

“HEP BERABER, HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Bolu’nun sorunlarını çözeceklerini aktaran Aksoy, “Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, İl Başkanımız Sn. İlhan Durak’ın yönetiminde birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi, saygı ve hoşgörüyle Bolu Dağlarına Köroğlu tepesine 3 hilali dikme zamanı gelmiştir. İnanıyorum ki Bolu’da 15 Mayıs sabahı çok farklı uyanacağız ve Ülkücü evlatlarının Ankara’ya gönderecekleri milletvekillerini beraber uğurlayacağız. Bunu Bolu kadrolarının başaracağına eminim. İnanıyoruz, çalışıyoruz ve başaracağız. Tüm milletvekili adaylarımızın adına sizlere şu sözü tüm samimiyetimle verebilirim; bu yol uzun bir yol. Hep beraber, hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

“BOLU İLE BERABER YAŞAYACAĞIZ”

Bolu için sürekli çalışacaklarını aktaran Aksoy, “Nerede ne ihtiyaç varsa, nerede olumsuzluk varsa ve nerede bulunmamız gerekiyorsa bulunacağız. Cumhur İttifakının içinde milli liderimizin yolunda ilerleyeceğiz. Bolu’nun Bolulu hemşehrilerimizin dertleri ve çözümleri için gece gündüz çalışacağız. Esnaflarımızın, emeklilerimizin, öğrencilerimizin, kardeşlerimizin, çiftçilerimizin yanında olacağız. Onların yüzlerindeki tebessüm ve gülümsemeleri için çalışacağız. Onların helal kazançları için tüm mücadelemizi vereceğiz.  Biz sadece Bolu’da yaşamayacağız, Bolu ile beraber yaşayacağız. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

IMG_7636IMG_7667

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ