İkinci devre hazırlıklarını Antalya/Belek’te yaptığı kampla tamamlayan Boluspor, ligin ikinci devresinde oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Kırmızı beyazlıların sezon başında Somaspor’dan kadrosuna kattığı ve ilk yarıda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Onur Ulaş özel açıklamalarda bulundu. Ulaş, hedeflerinin arasında Boluspor ile şampiyonluk kazanmak olduğunu ifade etti.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“En iyi performansımı göstermeye çalışıyorum”

En iyi performansını sahaya yansıtmak için çalıştığını aktaran Ulaş; “En iyi şekilde çalışmaya çalışıyorum. En iyi performansımı göstermeye çalışıyorum. Her gün bunun için çalışıyorum. Her şey yolunda şuan. İnşallah daha da iyi olacak” dedi.

“Şampiyonluk neden olmasın”

Boluspor’da şampiyonluk yaşamak istediğinin altını çizen Onur Ulaş; “Öncelikle hedefim Boluspor’da en kötü play-off oynamak. Sonrasında şampiyonluk neden olmasın. Sonrasında ise Süper Lig ve A milli takım” ifadelerini kullandı.

“Boluspor’u ikinci yarı çok güzel günler bekliyor”

Boluspor’u ikinci devrede güzel günlerin beklediğinin sinyalini de veren başarılı oyuncu; “Takım içinde çok güzel bir ortamımız var sezon başından bu yana. Aramıza da yeni arkadaşlar katıldı. Şuanda onlarda takıma adapte olunca daha neşeli daha güzel anlar ortaya çıkmaya başladı. O konuda da her şey yolunda. Boluspor’u ikinci yarı çok güzel günler bekliyor diye düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim