Bolu Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününde Toprağa “İz Bırakan Kadınlar Programı”nda katıldı.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden 120 girişimci kadının katılımıyla düzenlenen “Toprağa İz Bırakan Kadınlar Programı”na sürpriz katılım gerçekleştirdi.

Kadınların üretime sağladıkları katkı ile toprağa bıraktıkları değerli iz ve emeğin en güzel örneğini teşkile eden Bolu Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarımın sürdürülebilirliğine yaptıkları üretimle en iyisini hedefliyor. Bolu Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan, davetli olarak katılım sağladığı “Toprağa İz Bırakan Kadınlar Programı”na ilişkin paylaşımda bulunarak Bolu’yu temsil edebilme şansı verildiği için teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından tüm çalışkan ve üreten çiftçi kadınlar adına duygularını dile getiren Özdoğan; “15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününde Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesin'de 81 ilden 120 girişimci kadının katılımıyla gerçekleşen düzenlenen organizasyonda yerimizi aldık... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Toprağa İz Bırakan Kadınlar Programı”nın ardından girişimci kadınlarla fotoğraf çekimine katıldı.

"HER KADIN BİR CEVHERDİR, SADECE KENDİ CEVHER OLDUĞUNUN FARKINDA OLMAYAN KADIN VARDIR"

Tabiatın Kalbi Bolu'muzu bu yıl temsil edebilme şansı veren, çalışmalarımıza değer veren Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze şahsım, ekibim ve tüm çalışkan çiftçi kadınlar adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim