(Haber: Oğuzhan EKE) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de gerçekleştirilen grup toplantısına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı selamlayarak, “Kavuşma ne, kavuşma Tanju Özcan. Hoş geldiniz başkanım” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, 27 Kasım Pazartesi günü CHP’ye geri dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanı Özgür Özel, Belediye Meclis Üyelikleri için başvuru çağrısında bulunarak, “Bu bir ayrılık değil, şunu söyleyeyim çok sayıda aday adayı var Türkiye’de bizi izleyen. Bugün başvuruların son günü. Kadınlara, gençlere özellikle çağrımdır. Belediye Meclisleri için başvuruda bulunun. Fermuar yöntemiyle seçim yapacağız. Kadın ve gençlik kotasını belediye meclislerinde uygulayacağız. Aday yok bahanesi olmasın, siz başvurun genel başkanınız arkanızda” dedi.

Genel Başkan Özel, toplantıda Başkan Özcan’ı da unutmadı.

Özcan’ın, partiye dönmesini “Kavuşma” olarak yorumlayan Özel, “Bu bir veda değil, bir bayram devir teslimi. Ama bir de kavuşma var. Kavuşma ne, kavuşma Tanju Özcan. Burada birlikte görev yaptığımız ve uzun yıllar Bolu’ya hizmet eden Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan, geçen hafta aramıza döndü. Hoş geldiniz başkanım” ifadelerini kullandı.

Özel’in selamlamasının ardından toplantıya katılanlar, Başkan Özcan’ı alkışladı.

Editör: Oğuzhan EKE