(HABER: ASLI AKIŞ)- Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem Başkanlığında, Ülkü Ocakları Bolu İlçe Başkanları ile bir araya gelinerek geniş kapsamlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanlığında, Ülkü Ocakları Bolu İlçe Başkanları ile yerel seçimlere yönelik bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ülkü ocakları ilçe başkanlıklarının durumları, teşkilatlar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan faaliyetler, yaklaşan yerel seçimler ele alındı.

“YAKLAŞAN YEREL SEÇİMLERDE MUZAFFER OLACAĞIZ”

Toplantı da ilçe başkanlarına hitaben konuşma yapan il Başkanı Cihan Özkalem; “Ülkü Ocakları hepimizin yetiştirdiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir. Bizler çağa yön veren, istiklalin çehresine değer ve canlılık katan bir mücadelenin taraf ve sahipleri olacağız. İşimiz çok, yükümüz ağır, hedeflerimiz ise büyüktür. Yaklaşan yerel seçimlerde Ülkücü Milliyetçi Hareket olarak Sayın İl Başkanımız İlhan Durak ile beraber muzaffer olacağız, her daim partimizin ve hedeflerimizin peşinde olacağız” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

OCAK BAŞKANLARINDAN İL BAŞKANI DURAK’A ZİYARET

Toplantı sonrasında Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ve ilçe ocak başkanları Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Durak’ı da ziyaret etti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI

Ziyarette dair paylaşımda bulunan Durak; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanımız Sn.Cihan Özkalem ile birlikte, Ülkü Ocakları Bolu İlçe Başkanlarımız ile bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirirken, yaklaşan yerel seçimlerde yapılmasını ön gördüğümüz çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Her daim yanımızda olan Ocak Başkanlarımıza ve yönetimlerine süreçte kolaylıklar diler, katılımları için kendilerine teşekkür ederiz.” İfadelerin eyer verdi.

Toplantı, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde yapılması öngörülen çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ