Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli polisler ile Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, halı saha maçında doyasıya eğlendi.

Haber: Oğuzhan Eke

Gençler ile emniyet teşkilatı arasındaki bağı güçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında halısaha maçı düzenlendi. Eğlenceli ve çekişmeli bir ortamda geçen karşılaşmada karşılıklı goller atıldı. 60 dakika süren karşılaşmada lise öğrencileri, polislere karşı 7-6 galip geldi. Maç sonu birbirlerini tebrik eden takımlar, toplu fotoğraf da çektirdi.

“BENCE ARADA BİR YİNE YAPILMALI”

Eğitim hayatına yurtta kalarak devam eden ve bu tarz etkinliklerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten lise öğrencisi Osman Cengiz “Etkinlik çok güzeldi. Bence arada bir yine yapılmalı. Yurttaki arkadaşlarım çoğu zaman akşamları çok canı sıkılıyor. Böyle aktiviteler onlara iyi geliyor” dedi.

“EMNİYET GÜÇLERİ İLE BERABER HALISAHA MÜSABAKASI DÜZENLEDİK”

Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu Müdür Yardımcısı Mehmet Anıl Oflaz, aktivitenin öğrencilerin gelişimi için olduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimize emniyet güçleri ile beraber halısaha müsabakası düzenledik. Bu tür aktiviteler hem yurt ortamında daha da sosyalleşmesine ayrı olarak kendi kişisel gelişimlerine, ilgi alanlarına göre aktivitelerde bulunmasına bu tarz etkinliklerde bulunmamız onlara farklı olduğunu düşünüyoruz peyderpey devam edecek her geçen gün” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim