Ligin boyu kısalmaya başlayınca üst ve alt sıralarda yer alan takımlar arasındaki kora kor mücadele heyecan veriyor. Yaşanılan asrın deprem nedeniyle, grubumuzda yer alan iki takımın hakları saklı olmak koşuluyla Türkiye Futbol Federasyonunca dondurulması isabetli bir karar olmuştur.

Bu sezon iki takımın bir alt lige düşeceği ligimizde Boluspor toplamış olduğu puanlarla en azından düşme korkusunu atlatmış gözüküyor.

Sezona hedefini ilk ikiden direk Süper lige çıkmak olarak çizen ve daha sonra bu hedefinden uzaklaşan takımımız, ilk yedi arasında yer alarak en azından play-off oynamak düşüncesindeydi. Alınan yenilgilerle bu hedefinden de sürpriz yaşanmazsa uzaklaşmış gibi görünüyor.

Günümüz şairlerinden Enver Hergüler şiirinin bir dörtlüğünde; ‘ Uzat elini tutacakmışçasına, lakin dokuma. Yedi saniyelik mutluluğumun tümünü, bir nebze dahi olsa, kederden zedelenebilen, kocaman bir sabun köpüğüne yükledim. Zamanla çatışan endişelerim, zaferle neticelenecek eminim. Çünkü ben mutluluğun henüz ilk saniyesindeyim.’ Şairin dediği gibi hedeflerimizin elimizden kayıp giden bir sabun köpüğü gibi akıp gittiğini yalnız endişelerimizin ise zaferle neticeleneceğinden gene de eminiz..

Bir madalyonu düşünürsek bu yüzünde anlatmaya çalıştığım takımımızın ligde ki seyri ve umutlarının hala daha var olduğu belirten bir tablo, diğer yüzünde ise Temliklerle, hacizlerle, eski yönetimlerin işten çıkartıp ödenmeyen futbolcu, antrenör ve çalışanların bu güne kadar ödenmediği paraları konusunda mahkemelerle uğraşan, kulübe sürekli gelir arayışlarında ise engellenmek istenen, Milletvekillerinin dahi hiçbir konuda destek olmayıp yerine gelmeyen beyanları…

Buna karşılık futbolcu ve çalışanlarının ödemelerini günü gününe ödeyen kısaca Boluspor için taşın altına elini değil gövdesini koyan ‘ADAM’ ve ekibi. Bu şartlar altında Boluspor içinde bulunduğu ekonomik krizi iyi yöneterek ligde ve camiada örnek bir başarı elde etmiştir.