(Haber: Oğuzhan EKE) - Adaylığı kesinleşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti ve MHP’nin adayını açıklamamasını, “Bolu adayını açıklayamadınız.  6’lı masa gibi sık sık toplanıp dağılıyorsunuz” diyerek eleştirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Cumhuriyet Halk Partisinin 2024 yerel seçimlerinde Bolu’dan yeniden belediye başkan adayı oldu. Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Özcan, Bolu’da ortak aday ile yerel seçimlere gireceği iddia edilen AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) eleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmelerine değinen Özcan, 6’lı Masa benzetmesi yaptı. Özcan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Genel seçimler öncesinde, her gün, defalarca ‘Adayınız kim?’, ‘Bir aday bile çıkartamadınız’ şeklindeki cümlelerle sürekli başımızı ağrıtan, Sayın Recep Tayyip Erdoğan; bir Bolu adayını açıklayamadınız.  6’lı masa gibi sık sık toplanıp dağılıyorsunuz. Hala kazanacak aday bulamadınız mı?”

Editör: Oğuzhan EKE