Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihracı sonrası gelen davetlere ilişkin, “Şu anda aralarında AK Parti’nin de bulunduğu hemen hemen tüm partilerden davet aldım” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi’nden, 1 yıl süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yoluna bağımsız olarak devam ediyor. Başkan Özcan, başka bir partiye geçmeyeceğini belirtirken; Zafer Partisi, Memleket Partisi gibi siyasi yapılardan kendisine davet yapıldığı biliniyor.

AK PARTİ’NİN DE BULUNDUĞU PARTİLERDEN DAVET ALDIM”

Başkan Özcan, konuyla ilgili yaptığı son açıklamasında, davet gönderen partilerden bir tanesinin AK Parti olduğunu belirterek, “Her partiye saygı duyuyorum. Şu anda aralarında AK Parti’nin de bulunduğu hemen hemen tüm partilerden davet aldım, alıyorum da. İhraç sürecinin başından itibaren... Ama en başından itibaren söyledim. Cumhuriyet Halk Partisi benim yuvam. Ben buradan ayrılmak istemiyorum. Bir yere gitmek istemiyorum. Hukuken de siyaseten de mücadele edeceğim” dedi.

“HER PARTİNİN SEÇMENİNE SAYGI DUYUYORUM”

Parti seçmenlerine saygı duyduğunu ve gelen davetlerin kendisini mutlu ettiğini aktaran Özcan, “İşte Zafer Partisi seçmeni, saygı duyuyorum… Beni partisinde görmek isteyen AK Parti seçmeni, saygı duyuyorum. Her partinin seçmenine saygı duyuyorum. Demek ki beni önemli görüyorlar, herkes davet ediyor. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ama ben Cumhuriyet Halk Partiliyim” ifadelerini kullandı.

“KİMSE BENİ ÇELEBİ’YLE, ARZU AYDIN İLE KARIŞTIRMASIN”

Partisini değiştirmek istemediğinin altını çizen Özcan, “Benim ilkelerim var. Beni yöneten ilkelerim. Menfaatlerim değil. Dolayısıyla tekliflere kapalıyım. Süremin dolmasını bekliyorum. Bu partinin içerisinde kalmak için ısrarla sonuna kadar mücadele edeceğim. Partide gördüğüm yanlışları da söylemeye devam edeceğim. Dolayısıyla kimse beni Çelebi’yle, milletvekili olabilmek için AK Parti’ye giden Arzu Aydın ile kimse karıştırmasın. Bizim derdimiz koltuk değil. Bizim derdimiz Bolu’nun menfaatleri" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim