Ressamlarla ünlü bir caddede iki kız kardeş yaşamaktaydı. Kız kardeşler ünlü birer ressamlardı fakat küçük kız kardeş ölümcül hastalığa yakalanmıştı.

Bir gün camdan bahçeye bakarken 10'dan geriye doğru saymaya başladı hasta olan kız kardeş; 10-9-8-7-6-5.

Ablası anlam verememişti, kardeşinin neyi saydığını öğrenmek istedi. Küçük kardeş bahçedeki asma yapraklarını saymaktaydı ve yaprak sayısı gün kadar ömrünün kaldığını söyledi ablasına. Sonraki günlerde de saymaya devam etti; 4-3-2-1. Üzüm ağacında sadece bir yaprak kalmıştı.  Aradan günler geçmesine rağmen, son yaprak düşmedi. Derken kız hastaneye kaldırıldı, doktorlar büyük bir özveriyle tedavi sürecine başladı ve nihayetinde kız iyileşti. Eve döndüğünde ilk olarak asma yaprağına koştu fakat gördü ki ağaçta tek kalan yaprak gerçek değildi, birisi çizip, dala konduruvermişti. Gerçek sonradan anlaşıldı; kızın hasta olduğunu fark eden yaşlı bir ressam yaprağı çizip, ağaca iliştirmişti. Bir asma yaprağı hasta kıza umut olmuş ve iyileşme sürecini hızlandırmıştı.

Ekonomik sıkıntılar içinde çırpınan Boluspor yeni sezona umutla başlamak isterken sezon öncesi yapılan olağanüstü genel kurulda ortaya konulan ekonomik tablo transfer politikasından, alt yapı organizasyonuna kadar birçok alanda zorlukların yaşanacağını işaret etmişti. Mevcut yönetim elini taşın altına koyarak, göreve devam etti, şehirden destek beklediğini belirtti. Küçük esnafından büyük iş adamlarına kadar birçok kişinin kulübe bütçesi ölçüsünde destek olduğunu gördük.

Turgay Altay ile takım sezona hazırlandı, transferler yapıldı. 3 haftada alınabilen 3 puandan sonra teknik direktör Turgay Altay futbolun basit bir oyun olduğunu ama zor olanın futbolu basit oynamak olduğu minvalinde açıklamalarda bulundu ama Turgay hoca yönettiği takımın değil basit futbol, futbol bile oynamadığını fark edememiş olacak ki Boluspor serüveni erken sonlandı. Akabinde eski Boluspor futbolcusu Yalçın Koşukavak ile takım futbol oynamaya başlıyor izlenimi vermeye başladı. Özellikle Kocaelispor deplasmanında sezonun en üretken Boluspor'u sahadayken, oyun skora yansımadı. Netice ligde biten 5 hafta, alınan 3 beraberlik, kazanılabilen 3 puan var. Görüntü iyi değil. Artık son yaprağın da dökülmemesi için asmaya su mu verilir, kenarına köşesine bir yaprak mı iliştirilir, bilemiyorum ama henüz sezonun başında olmamıza rağmen umutlar tükenmek üzere.