AK Parti İl Danışma toplantısı için Bolu’ya gelen AK Parti Bolu İl Koordinatörü Hasan Çilez, Bolulu vatandaşların Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan memnun olmadığını belirterek, “Yerel seçimlerde bir kazaya uğranmış. Ama mühim olan oraya gelmek değil, orada kalabilmektir. Emaneten verdiğimiz o koltukları bir bir geri alacağız” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu İl Koordinatörü ve Amasya Milletvekili Hasan Çilez, AK Parti İl Danışma toplantısında, gelecek seçimlere yönelik önemli mesajlar verdi. Yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak kazanmasını, “kaza” olarak yorumlayan Çilez, 2024’ü işaret etti.

“X,Y,Z KUŞAĞI DİYE SOSYOLOJİK BİR ÇALIŞMA VAR”

Konuşmasına genç kuşaklar üzerinden başlayan İl Koordinatörü Çilez, “Müthiş bir dezenformasyon süreciyle karşı karşıyayız. Bunlardan en önemlisi de aile kurumumuz üzerine yapılıyor. Biz AK Parti yolu çıktığında kendimizi nasıl kodladık? Muhafazakâr demokrat bir parti olarak. Bu muhafazakarlığın en değer verdiği kurumların başında aile kurumumuz geliyor. X,Y,Z kuşağı diye sosyolojik bir çalışma var. Bunu siyasetin gündemine taşıyarak, gençlerimizi ‘Z kuşağısın’ diye adeta onlar ayrı bir parantez açarak, onların büyüklerine karşı kışkırtan bir tavrın içerisine, özellikle sosyal medyadaki dezenformasyonla birlikte bu tür yaklaşımlara girdiklerini hep birlikte müşahede ediyoruz” dedi.

“YEREL SEÇİMLERDE BİR KAZAYA UĞRANMIŞ”

Bolu için çalışacaklarını belirterek, 2019 yerel seçimlerine dikkat çeken Çilez, Bolu halkının mevcut belediye yönetiminden memnun olmadığını işaret etti. Çilez, “Teşkilat çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte hep birlikte yürüteceğiz. Amasya ne kadar evimizse,  Bolu’da bizim. Burada da siyasi sorumluluğun bir parçası olmuş durumdayız. İnşallah Bolu’muz için en hayırlı neyse, en güzel neyse, istişare kanallarımızı açık tutarak, en iyisini bulmaya gayret edeceğiz. Yerel seçimlerde bir kazaya uğranmış, nasip olan gelir. Ama mühim olan oraya gelmek değil, orada kalabilmektir. İşte serzenişleri duyuyorum. Bolu’da tanıdığımız başka arkadaşlarımız var. Maalesef, kendi memleketleri adına üzülüyorlar. Bolulu yatırıma, hizmete alışmış. Ama şimdi onlardan mahrum kalınca, tabi ki mahzun kalıyor. Allah kimseyi gördüğünden de geriye koymasın. Ama bu seçimdir. Hiçbir zaman yese düşmek AK Kadrolarına ve Müslüman’a asla yakışmaz” ifadelerini kullandı.

“EMANETEN VERDİĞİMİZ O KOLTUKLARI GERİ ALACAĞIZ”

2024 seçimlerinde koltukların geri alınacağını belirten Çilez, sahada teşkilatların elinin rahatlatılacağını vurgulayarak, “Biz çalışmalarımıza en güzel şekilde devam edeceğiz. Önümüzde 2023 seçimleri var, ilk önce 2023 seçimlerini tamam edeceğiz. Akabinde de 2024 seçimlerinde emaneten verdiğimiz o koltukları bir bir geri alacağız. Tedbirlerimizi alıyoruz, merak etmeyin. Sahada sizleri çok rahatlatacağız. Bakınız, işte önümüzde bir asgari ücret meselesi var. Buradaki rahatlamayı hep birlikte göreceksiniz. 3600 ile birlikte belli memur kesiminde, kamuda çalışan kardeşlerimizle, bunları bir bir göreceksiniz. Ekonomik rahatlamayı, önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim