(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-Boluspor transfer komitesi turnayı gözünden vurdu. Kırmızı beyazlı yöneticiler, Almanya’ya giderek bizzat yakından izledikleri defans oyuncusunu Boluspor'a kazandırdılar.

Kırmızı beyazlı yöneticiler, Trendyol 1.ligden bir takımın daha takip ettiği oyuncuyu kampta denemeye alıp, imza attırdılar.

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın yeni yapılanma içerisinde yaptığı çalışmalar meyvesini vermeye devam ediyor. Boluspor'un geleceğini oluşturmak için gece gündüz mesaisini harcayan Boluspor transfer komitesi Almanya’da çıplak gözle izleyip yakında takip ettikleri çok yönlü defans oyuncusunu Boluspor’a armağan ettiler.

Boluspor, Almanya’nın Türkgücü München takımında oynayan 2002 doğumlu 21 yaşındaki 1.87 boyundaki İshak Karaoğul’u kadrosuna kattı.

İshak Karaoğul, sağ bek, sol stoper, sağ stoper ve sol bek mevkilerinde oynuyor. Boluspor’un Antalya-Belek kampında da denemeye alınan İshak Karaoğul, teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın uzun süredir takip ettiği ve transfer komitesinin de izlediği genç gurbetçi İshak Karaoğul ile anlaşma sağlandı.

1-215

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ