AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Nurettin Doğanay, Gerede’de çeşitli temaslarda bulundu. Burada, Muhtarlar, esnaf,  vatandaşlar ve basın kuruluşları ile bir araya gelerek görüş alışverişi yaptı.

HABER: ASLI AKIŞ

Memleketi Bolu’nun Gerede ilçesi giderek ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Nurettin Doğanay, büyük bir ilgi ile karşılandı.

6 yıl boyunca AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Doğanay, uzun süredir il merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile sohbet edip onların taleplerini dinliyor. Doğanay’ın son adresi baba ocağı Gerede oldu.

Gerede de ilk olarak Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Göktaş ve muhtarlarla bir araya gelen Doğanay, sıcak bir ilgiyle karşılandı. Ardından Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler ve yönetimi ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Doğanay’ın son durağı Gerede Medya Takip Gazetesi ile Yenigün Gazetesi oldu. Gerede Medya Takip Gazetesi Sahibi Mehmet Çığrılı ile sohbet eden Doğanay, Yenigün Gazetesi sahipleri Serkan Candan ve İlyas Koç ile de görüştü.  Doğanay, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Basının önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Nurettin Doğanay; “Baba ocağı Gerede ilçemizde muhtarlar derneği başkanımız sayın Nazım Göktaş ve değerli muhtarlarımız, Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız sayın Abdullah Güler, Çığrılı Medya Takip Gazetesi Sahibi Mehmet Çığrılı ve aynı zamanda Cankoç medya Yenigün gazetesi sahipleri Serkan Candan ve İlyas Koç, olmak üzere hemşehrilerimizi ziyaret ettim güne ve gündeme dair hoş sohbet ve değerlendirmeler yaptık her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğimi belirmek istiyorum iyi ki varsınız” ifadeline yer verdi.

Editör: TE Bilisim