(HABER: ASLI AKIŞ)- “Vakti Geldi Bolusloganıyla yola çıkan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, şehrin geleceğine yönelik önemli projelerini paylaşıp belediyecilik anlayışını ve yönetim şeklini vatandaşlara anlatıyor.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala adaylar da seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, bir dizi ziyaretler yapmaya, halkla iç içe çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Gittiği yerlerde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisinden Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, KAÇEP Başkanı Sema Gülen, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, parti yöneticileri, belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Dodurga Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, mahalle sakinlerine projelerini anlattı, yerel seçimlerde destek istedi. Öte yandan vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları dinledi, sorunlarına çözüm önerileri sundu, daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefinden de bahsetti.

Mahalle buluşmasında vatandaşlara hitaben bir konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptı.

“İLHAN DURAK’IN MÜCADELECİ TAVRINA ŞAHİT OLDUK”

Milletvekili Akgül, Başkan Adayı İlhan Durak’ın 14 Mayıs milletvekili genel seçimlerinde teşkilatı koordine ederek gösterdiği başarısını hatırlatarak; “Mücadeleci tavrına şahit olduk dedik ki; biz seni Bolu’da belediye başkanı olarak görmek istiyoruz çünkü sen çalışmayan tüm mekanizmayı çalıştırmaya başladın. Mücadelen ile bizleri de koordine ettin. 14 Mayıs’ta destek verdiniz Allah razı olsun 1 tane milletvekili çıktı.  9 aydır ekiple beraber mücadele içerisindeyiz.

“MÜCADELE EDECEĞİMİZİ İSPAT EDECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendimiz ispatlamakla mükellefiz. Biz belediyecilikte bizim omzumuza bir yük daha yükledi. Kendimiz ispat etmekle mükellef olduğumuz için 2028’te huzurlarınız başımız dik girebilmesi için Bolu’da çığır açacağımıza bu yolda nasıl mücadele edeceğimizi ispat edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ