Kovid -19 önlemleri kapsamında “Herşeyin Başı Sağlık Sağlığın Başı Aşı” sloganıyla BAİBÜ’DE aşı olmamış öğrenciler, akademik ve idari personel için aşı standı kuruldu.

Haber: ASLI AKIŞ

Küresel salgın Kovid-19 ile mücadele çalışmaları ülke genelinde olduğu üzere ilimizde de devam ediyor. Üniversiteler 1,5 yıl aranın ardından yeniden açıldı. Öğrencilerin yüz yüze eğitime katılabilmesi için aşı olmazlarsa düzenli olarak PCR testi vermeleri gerekiyor. Bu kapsamda öğrencileri aşıya özendirilmesi ve aşı günleri gelen öğrencilerin aşılarını olması amacıyla Bolu İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri BAİBÜ aktivite merkezine aşı standı açtı.

BAİBÜ personeli ve öğrencilerinden Covid-19 aşısını yaptırmayanların veya tekrar dozunu yaptıracak olanların aşılarını randevusuz ve daha hızlı bir şekilde, kalabalık ortamlara girmeden, kişisel temasın az olduğu alanda sağlıklı bir şekilde yaptırması için aşılama standında Kovid-19 aşısı uygulamaya başladı.

“Tedbirlere Uyalım Hep Birlikte Sağlıklı Kalalım” vurgusuyla önlemlere dikkat çekilen üniversitenin resmi internet sitesinde aşı olma, maske takma ve mesafenin korunmasına işaret edildi, özlediğimiz günlere dönmek için hep birlikte aşıya çağrı yapıldı.

Aşı olmak isteyen öğrenci, akademik ve idari personel için hafta içi her gün 12.00-15.00 saatleri arasında stantta aşı hizmeti verilecek.

Editör: TE Bilisim