Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’li İl Belediye Başkanları ile rutin olarak düzenlenen ortak akıl üretme ve proje değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı bu ay Kırklareli’nde Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kırklareli ziyaretinin ardından İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık ziyaret edildi. Başkan Tanju Özcan; “Memleketimin en güzel şehirlerinden Kırklareli’nde, kıymetli belediye başkanlarımızla birlikte verimli bir toplantı geçirdik” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

İlki Yalova’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları toplantısının sonuncusu Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun ev sahipliğinde Kırklareli’nde gerçekleştirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Çalıştayı için Kırklareli’nde gitti. Toplantıda, belediyelerin kentlerinde yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Bugüne kadar yapılmış çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında ortak değerlendirme yapıldı.

BELEDİYE BAŞKANI KESİMOĞLU'NA ZİYARET

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalova Seçilmiş Belediye Başkanı Vefa Salman Murat İpek ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile CHP Ankara Milletvekili Parti Meclis Üyesi Dr. Murat Emir ve CHP Mersin Milletvekili Parti Meclis Üyesi Ali Mahir Başarır’ı makamında kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuklarıyla gündeme dair bir süre sohbet eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel yönetimlerin hizmet açısından önemli olduğunu söyledi. Kovid-19 sürecinde CHP'li belediyeler olarak en iyi şekilde hizmet verdiklerini ifade eden Kesimoğlu, tüm mevkidaşlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kesimoğlu ve beraberindekiler CHP İl teşkilatını ziyaret etti.

Toplantısı sonrasında Belediye Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık’a makamında ziyarette bulunuldu. Ziyaretin ardından başkan Işık milletvekilleri ve belediye başkanları Bulgaristan sınırındaki Beğendik köyü ve İğneada Longoz Ormanlarının doğal güzellikleri gezdirdi.

Editör: TE Bilisim