Gerede Belediyesi’ne ait hayvan barınağında bulunan can dostlara, Gerede Belediyesi ve Vatandaşlar tarafından özel ilgi gösteriliyor.

Gerede Belediyesi’ne ait geçici barınakta bulunan sokak hayvanları, Gerede Belediyesi ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar tarafından da yalnız bırakılmıyorlar. Gerede Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı çağrı ile can dostlara el uzatan vatandaşlar mama desteklerine devam ediyorlar. Can dostlara yapılan yardımların örnek teşkil etmesi ile birlikte her geçen gün mama desteği artıyor.

Veteriner Hekim Hüseyin Bal; “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız çağrı ile hayvan sever vatandaşlarımız tarafından can dostlarımıza mama desteği gelmeye başlamıştı. Yapılan destekler örnek teşkil etmekle beraber her geçen gün artıyor. Mama desteğinde bulunan hayvan sever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Barınağımız; mama getirmek ve can dostlarımıza görmek isteyen tüm hemşehrilerimize açık. Ayrıca uygun şartları sağlayan vatandaşlarımızdan talep edenlere yönelik sahiplendirme işlemlerimizde başladı. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim