Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından günün farklı saatlerinde ve kent merkezinin çeşitli yerlerinde asayiş, güven ve huzur uygulaması gerçekleştirildi. Park ve bahçeler ile kamu kurumları ve okulların çevresini denetleyen ekipler, kimlik kontrolü yaptı.

Haber: Aslı Akış

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında alınan tedbirlerin denetlenmesi başta olmak üzere, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla Bolu’da da Asayiş Şube, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ile Trafik şube müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla kontroller yapıldı.

Uygulama, park, bahçe, mesire ve yürüyüş alanı, okul çevreleri ile bu güzergahlara açılan bulvar, cadde ve sokaklarda yol uygulaması şeklinde gerçekleştirilirken denetimlerde şüpheli görülen araçlar durdurularak kimlik kontrolü yapıldı, araçlar da trafik yönünden incelendi.

Ekipler, metruk binalarda da şüpheli kişiler ve madde bağımlılarına yönelik çalışma da yaptı. Uygulamanın aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim