Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı deplasmanda aldıkları galibiyetle şanssız gidişe noktayı koydular. Tamamen önde götürdükleri karşılaşmadan 24-28 galibiyetle ayrılarak ligde 4.sıraya yerleştiler. Antrenör Sercan Marangoz, “iki haftadır süren şanssızlığımız bu galibiyetle geride bıraktık” dedi.

Kadınlar Hentbol 1. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı, 7. Hafta karşılaşmasında İzmir deplasmanında boy gösterdi. İzmir Gençlik takımıyla Serdar Yerli Spor Salonunda karşılaşan Bolunun Kızları karşılaşmadan 24 – 28 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın tamamında üstünlüğü bırakmayan Belediyespor, devreye 10 – 14 önde girdi. Maçın ikinci yarısında da üstün oynuna devam eden Bolunun Kızları maçtan 24 – 28 üstün ayrılarak ligde 4. Sıraya yerleşti.

Bolu Belediyespor’da Sema Şen, Dilara Kayabaş ve Nurçin Kocaman 7şer sayıyla sahanın en skorelleri olurken aynı zamanda galibiyetin mimarları oldu. İzmir Gençlik takımında, Selan İnal ve Esra Çetkin’in 5er sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Bolu Belediyespor Hentbol takımı Baş Antrenörü Sercan Marangoz, “iki haftadır süren şanssızlığımız bu galibiyetle geride bıraktık” dedi. Marangoz, “son iki haftada yaşadığımız şanssızlıklar vardı. Son saniyelerde yediğimiz goller, maç içinde oluşan sakatlıklar skoru etkileyen ciddi faktörlerdi. Bu hafta takım olarak savunma ve hücumda gösterdiğimiz karakter bize galibiyeti getirdi. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Mudanya karşılaşması bizler için önemi yüksek bir karşılaşma. Taraftarımızın desteği ile galibiyet alacağımıza inancım tam.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim