İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediyesinin köylere yardımı hakkında, “Tanju Özcan samimiyse, ‘2022 yılı içerisinde ben belediye sınırları dışarısındaki köylere hizmet etme noktasında sizden yetki istiyorum’ desin. Yaptığı yardım için de ben teşekkür edeceğim” dedi.

Haber: Yasin Celal Torun

Bolu Belediyesi tarafından, Bolu’nun köylerine yapılan yardımlar için İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer yeni bir açıklama yaptı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın samimiyetine güvenmediğini işaret eden Yüceer, çağrıda bulundu.

“TAMAMEN ŞOVA YÖNELİK”

Bolu Belediyesinin küçük yardımlar yaptığını belirten Yüceer, “Tamamen şova yönelik, algıya yönelik bir hareket olarak değerlendiriyorum. Biz Özel İdare olarak 252 aracımız, 374 personelimiz senelik ortalama 80-100 milyon bütçeyle bütün bu köylere hizmetlerimiz devam ediyor. Peki, Bolu Belediyesi ne yapıyor? İki tane bank vererek, dört el arabası çimento vererek, üç tane boru vererek, iki yüz metrekare kilitli parke taşı vererek özel idareyi iş yapmayan bir kurum haline sokmaya çalışıyor. Sayın Tanju Özcan bunları 6 aydır veriyor. Çıksın açıklasın toplamda kaç para değerinde köylere yardım vermiştir biz parasını ödeyelim. İşin bu boyutu böyle bir şey de yok" dedi.

“SAMİMİYSE, HİZMETTEN DOLAYI BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 2022 yılı için genel biz izin istemesi için çağrıda bulunan Yüceer, “Sayın Tanju Özcan samimiyse, iyi niyetliyse köylere yaptığı her hizmetten dolayı ben teşekkür ediyorum yine edeceğim. Eğer Tanju Özcan samimiyse, algı üzerine çalışmıyorsa bugün belediye meclisinde, ‘Ey Bolu Belediye meclisi arkadaşlarım, 2022 yılı içerisinde ben belediye sınırları dışarısındaki köylere hizmet etme noktasında sizden yetki istiyorum’ desin, bir defa yetkiyle yıl boyu hizmetlerini yapabilir. Geçmişte bu hep böyle olmuştur, gelecekte de böyle olacaktır. Bütün belediyeler böyle yapmaktadır. Ama Tanju Özcan Sayın Bolu Belediye Başkanı bakın bolu belediyesi demiyorum, Bolu Belediyesi çalışanlarını zan altında bırakmak istemiyorum. Her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Bu işin başındaki Tanju Özcan’a bunu söylüyorum, samimi değildir, şova yönelik çalışmaktadır, algı yapmaktadır. Samimiyse buyurun yapsın her yaptığı yardım için de ben teşekkür edeceğim. Ama yapmadığı bir hizmette, yapmadığı bir çalışmada algı oluşturarak, şov yaparak tamamen şova yönelik icraatları, hizmetlere devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim