Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından ilk ve ortaöğretim öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Eğitimin ardından minik öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Haber: CANSU GÜRZ

Okul güzergâhını kullanan öğrencilerin trafik kurallarına uyması ve güvenle seyahat edebilmesi için Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Komutanlığı Motorlu Trafik Jandarması unsurlarınca öğretmen ve öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Çalışmalar kapsamında Göynük Ali Ericek İlk ve Ortaokulunda 25 öğrenci ve 1 Öğretmen, Kındıra İlkokulunda 15 öğrenci ve 1 Öğretmen olmak üzere toplam 40 öğrenci ve 2 öğretmene trafik eğitimi verildi.

Eğitim sonunda; kırtasiye seti, jandarma boyama kitabı, jandarma çocuk dergisi, Bilim-Çocuk dergisi ile ilgili materyaller dağıtan ekip, minik öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgenin trafik yönünden huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan çalışmaların, gelecek nesillerin trafik kurallarını bilmesi ve uyması amacıyla trafik eğitimlerinin daha güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceği aktarıldı.

 

Editör: TE Bilisim