Sayın Okurlar;

Bütün dünyayı ilgilendiren bir salgın olduğu kesinlikle bilinen korona virüs rahatsızlığı insanları tehdit etmeye devam ediyor. Tedbirde kusur edip takdire kabahat bulursak hatalar (ilgisiz, bilgisiz, vurdumduymaz kimselere ait olur).

Sayın Valimiz bu konuda çok açık, net, kesin bilgiler veriyor, vermeye de devam ediyor. Bilhassa Bolu hakkında verdiği bilgiler fevkalade ve dikkate değer resmi açıklamalardır. Sayın Valimiz uzman bir tabip gibi teşhisten tedaviye gidercesine meseleyi enine boyuna inceliyor, izliyor ve Sayın Halkımızı zaman zaman uyarıp aydınlatıyor. Bu güzel davranış bir mülki amir için elbette ibret verici ve çok faziletli bir düşüncedir. Dikkat edilirse, Sayın Valimiz sonuçlardan evvel sebebi tedavi etmeye çalışıyor.

Sayın Okurlar;

Bilenler bilir, ben kalemimi şefahatle, reklamla değil inandığım yolda kaynak bilgilerle kullanırım. Hilafına bir olay olur ve belge de varsa bunları da yazmak düşüncelerimde irademin haricinde değildir. Bu arada sağlığımızla ilgilenen bütün sağlıkçılara da gönül derunundan teşekkürlerimi iletiyorum.