Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), yaralı taşırken gerçekleşen, ambulans kazası için, “Geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde meydana traktör kazasında yaralanan kişi, sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken, ambulans ve bir otomobil çarpıştı. Kazada sağlık çalışları yaralanırken, hastaneye yetiştirilmeye çalışan yaralı hayatını kaybetti.

“AMBULANS KAZALARI MEYDANA GELMEYE DEVAM EDİYOR”

SES Bolu Şube Sekreteri Ersin Irmaklı da yaşanan olayla ilgili mesaj yayımladı. Irmaklı, “Pandemi sürecinde fedakârca çalışan sağlık emekçilerinin çalışma koşulları kötüleşmeye devam ediyor. Uzun çalışma saatlerinden kaynaklı yorgunluk, uykusuzluk, dinlenme sürelerinin kısalması, iş yeri stresi vb. gibi faktörler nedeniyle ambulans kazaları meydana gelmeye devam ediyor” dedi.

“GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Geçmiş olsun dileklerini ileten Irmaklı, “İlimiz Mudurnu ilçesindeki traktör kazasındaki yaralıyı ilimize nakleden Mudurnu 112 ekibi önceki gün kaza yapmıştır. Kaza yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.  Kazalara, intiharlara, yaralanmalara, ölümlere neden olan sağlık sisteminin değiştirilmesi için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim