Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından Bolulu siyasiler ve bürokratlarda art arda geçmiş olsun mesajları yayımladı.

HABER: ASLI AKIŞ

“DUALARINIZI BEKLİYORUZ”

Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.” dedi.

“TAYYİP BEYLE BİRLİKTE ATLATACAĞIZ, DUALARINIZI BEKLİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, pozitif çıkan Kovid-19 testiyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak paylaştığı mesajında, “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip Beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından Bolu’da siyasiler ve bürokratlar geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesabından paylaştılar. İşte o mesajlar...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “Geçmiş olsun Sn. Cumhurbaşkanım. Sizlere ve muhterem Hanımefendiye Cenâb-ı Hakk’tan acil şifalar diliyorum. Rabbim başımızdan eksik etmesin.” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit “Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem Hanımefendiye Cenâb-ı Hakk’tan hayırlı ve acil şifalar diliyorum.” diyerek şifa diledi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi'ye Rabb'imden acil şifalar diliyorum.” paylaşımında bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Ümmetin Duaları/Dualarımız sizinle Avuç açma. Yaprak dökmeyen ağaç Ya Allah Ya Şâfi” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek; “Covid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Mevlam şifa versin.” şeklinde paylaşım yaptı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve kıymetli eşleri Emine Erdogan Hanımefendi'ye Allah'tan acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlık ve sıhhatlerine kavuşmalarını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymetli hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “COVID-19 test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve refikaları Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi sunarım ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin Sayın Cumhurbaşkanımız” dedi.

Editör: TE Bilisim