Ulaşım ve alt yapı değerlendirme toplantısı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Bolu yol ve alt yapı çalışmaları değerlendirildi.

Vali Erkan Kılıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Kaymakamlar, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı, Ahmet Bulut Büyük, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay katıldı.

Toplantıda; Kaymakamlar ve ilgili kurum amirleri sorumluluk alanları içerisinde bulunan yol ağlarında yapılan, yürütülen ve planlanan yol ve alt yapı çalışmaları hakkında Bolu Valisi Erkan Kılıç’a bilgiler verdi.

Gerek olumsuz hava şartlarından gerekse çeşitli sebeplerden dolayı yollarda tahribatların meydana gelebileceğini belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, ”Kaymakamlarımızca ve ilgili kurum amirlerimizce kendi sorumluluk alanlarında bulunan yol ağlarında gerekli denetimler ve incelemeler yapılmalı, aksaklıklar yerinde tespit edilmelidir. Eğer herhangi bir yolumuzda trafiğin aksamasına veya vatandaşlarımızın mağdur olmasına neden olabilecek aksaklık varsa gerekli çalışmaları yaparak bu aksaklığı en kısa sürede gidermeliyiz. Turizm alanlarımızın yollarıyla ilgili gerekli kontrolleri ve planlamaları da yapalım. Yolu bozuk olan turizm alanlarımızın yollarının bakımının yapılması için ilgili Bakanlıklarımızla gerekli girişimlerde bulunarak takipçisi olalım. Aciliyeti olan yollarımızın yapımına öncelik verelim. Yollarımızın yapım veya bakım-onarım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayalım” dedi.

Editör: TE Bilisim