(Basın Bülteni) - İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, parti ekibiyle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine İhsaniye Mahallesi’nde ve Aktaş Mahallesi’nde devam etti.

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, 31 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Parti teşkilatı tarafından yapılan ziyaret programına İl Başkanı Murat Güler, İlçe Başkanı Ümit Kabasakal, Belediye Meclis Üyesi Hakan Alparslan, önceki dönem belediye meclis üyesi Suat Orhan ve partililer katıldı. Bugün İhsaniye ve Aktaş Mahallesi’nde vatandaşın ve esnafın kapısını çalan Şen, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

BOLUMUZ İYİ OLACAK”

Sahada aldığı tepkiden memnun olduğunu söyleyen Şen, “Ben Boluluyum. Bolu’da doğdum. Bolu’da büyüdüm. Bolu’da yaşıyorum. Meslek hayatım hep Bolu’da sürdü. Bolu öz evladına sahip çıkacak. Bolu’yu biliyoruz. Sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Belediyenin daha verimli çalışabilmesi için teknik bir göze, bilen bir akla ihtiyacı var. İnşaat mühendisi olarak benim yeterli tecrübem var. Vatandaşımızı güler yüzlü, hizmet odaklı yönetim anlayışımızla buluşturacağız. Bolu iyi olacak. Bu seçimi İYİ’ler kazanacak. Ülke AK Parti ve CHP’ye mecbur değil. İki uçlu siyasete yenilmeye mahkûm değil. Artık bu anlayışın değişmesi lazım. Tazelenmeye, yenilenmeye ihtiyacımız var. Bizler bu ülkenin İYİ’leri olarak sözümüz var, Bolumuz İYİ olacak” dedi.

Mansur Şen (5)Mansur Şen (4)Mansur Şen (3)Mansur Şen (2)Mansur Şen (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ