İYİ Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi, İYİ Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Suat Orhan, Mudurnu ilçesi girişinde bulunan ve 1 Ekim’de hizmete açılan yol ile ilgili AK Partili isimlere ağır eleştiride bulundu.  Orhan; “Bu yol yapılırken yolun yapımını sahiplenen AK Parti yöneticileri övüne övüne paylaşım yapıyorlardı. Böyle yol mu yapılır? Vicdanınız sızlar inşallah” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu’nun sakin şehir ünvanlı Mudurnu ilçesinin girişinde bulunan çift şeritli yol, altyapı sorunlarından kaynaklanan nedenlerden dolayı bir hayli bozulmuş, söz konusu yolun yalnızca tek tarafı kullanılıyordu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın’ın girişimleri ve görüşmelerinin ardından ilçeye gelen Karayolları ekipleri, Mudurnu ilçe merkezinin hemen girişinde yer alan yolda yapım çalışmaları öncesi incelemelerde bulunmuş, Mudurnu hak ettiği asfalt yola kavuşacağı belirtilmişti.

İYİ Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Suat Orhan, 1 Ekim’de hizmete açılan Mudurnu girişindeki bölünmüş yolun sağ tarafı yapılalı tam 1 ay olduğunu vurgulayarak, yolun durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

“VİCDANINIZ SIZLAR İNŞALLAH”

Mudurnu’nun böyle bir yola layık olmadığına dikkat çekerek AK Partili isimlere göndermede bulunan Orhan;  Memleketim Mudurnu böyle bir yola layık değildir. Yazık çok yazık! Böyle yola layık görenler utansın. 1 Ekim’de hizmete açılan Mudurnu girişindeki bölünmüş yolun sağ tarafı yapılalı tam 1 ay oldu. Yolun durumunu sizlerle paylaşmak istedim. Böyle yol mu yapılır? Vicdanınız sızlar inşallah.

“AK PARTİ YÖNETİCİLERİ ÖVÜNE ÖVÜNE PAYLAŞIM YAPIYORLARDI”  

Bu yol yapılırken yolun yapımını sahiplenen AK Parti yöneticileri övüne övüne paylaşım yapıyorlardı. Yolu biz yaptırıyoruz bizim işimiz hizmet diyenler, siyaset uğruna oy toplamak için bir haftada yol yaptıklarını zannedenler, 1 ayda yolda çökmeler, hendekler olduğunu fotoğraflarda görüyorsunuz.1 yıl sonra kullanılamaz hale geleceğini görebiliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“MİLLETİN VEBALİ ÜZERİNİZDEDİR”

Suat Orhan,  devletin parasının boşa harcandığını iddia ederek ‘milletin vebali üzerinizdedir’ söylemiyle  “Bu yol artık üzerine asfalt tutmaz. Yeniden yolu yapmak için yolun tekrar kazılması asfaltın kaldırılması ve zeminin yeniden sağlamlaştırılması sonra tekrar asfalt atılması gerekecek. Bu kadar iş tekrar başa dönecek. Harcanan para tekrar bir daha harcanacak. Biz hizmete karşı değiliz. Hizmetin doğru bir biçimde sistemli, ekonomik yapılmasını ve bu milletin parasının boşa harcanmamasını istiyoruz. İş olsun diye iş yapılmaz. Milletin parasını kendi keyfiniz doğrultusunda yanlış işler yapmaktan ve boşa giden paralardan artık millet usandı. Herkes evine ekmek götürmekte zorlaşırken siz devletin parasını böyle boşa harcadığınızda milletin vebali üzerinizdedir. 83 milyonun hakkı var bu yanlış yapılan işlerde. Soruyorum size, Bu yola harcanan paraya yazık değil mi?” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim