AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’nun deprem bölgesi için koordinasyon içerisinde çalıştığını ifade ederek, “Bolu var gücüyle, Köroğlu’nun torunları olarak elinden gelen gayretin fazlasını göstermeye devam ediyor” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Depremin ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve parti teşkilatı bölgeye giderek, çalışmaları destek verdi. Aydın, bölgedeki duruma ilişkin, Bolu’daki basın kuruluşlarının düzenlediği “Deprem Özel Canlı Yayını”nda konuştu. Aydın, Bolu’nun deprem bölgesi için birlik içerisinde olduğunun altını çizdi.

“MARAŞ’I, MALATYA’YI YERİNDE GÖRME İMKÂNIMIZ OLDU”

Kahramanmaraş ve Malatya’da bulunduklarını aktaran Aydın,  “Yalnızca Türkiye’nin değil, tüm Dünya’nın, son yüzyılın en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıyayız. Biz depremin ertesi günü, Salı günü Maraş’a yola çıktık. Hemen arkasından Mecliste oylama vardı, onun için geri döndük. Şimdi de Malatya’ya intikal ettik. Hem Maraş’ı hem Malatya’yı yerinde görme imkânımız oldu. Oradaki vatandaşlarımızla beraber olma, rabbi bize oradaki vatandaşlarla beraber olmayı nasip etti” dedi.

“HEM KENDİMİZ HEM EKİBİMİZ VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Bölgede çalışmalara katkı verdiklerini işaret eden Aydın,  “Bolu’daki misafirlerimiz de anlattı. Günlerde yaşanan felaketin boyutu hem vatandaşlarımız tarafından anlatıyor hem de gözler önünde. Son derece üzüntülüyüz. Ancak bize düşen görevi bir vatandaş olarak, milletvekili olarak yapmak noktasında hem kendimiz hem ekibimiz var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle bir taraftansa sahada çalışırken, bir taraftan danışmanlarımız, ekibimiz özellikle deprem bölgesinde olan vatandaşlarımızla hem de onların yakınlarıyla alakalı, enkaz altında kalanlarla alakalı, hastane süreçleriyle yada şu an Bolu’ya tahliyeleriyle alakalı bize düşen görev ne varsa, onu ifa etmek noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

“KOORDİNASYON NOKTASINDA BÜTÜN BİRİMLERLE BERABER”

Bolu’daki kamu kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket ettiğini aktaran Aydın,  “Biz buradayken, Bolu da var gücüyle, tam da namına yarışır bir vaziyette, Köroğlu’nun torunları olarak elinden gelen gayretin fazlasını göstermeye devam ediyor. Başta Bolu Valimize hassaten teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Koordinasyon noktasında bütün birimlerle beraber, kamu ve kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larımızla üniversitemizle, ticaret odamızla, iş adamlarımız, gençlerimizle, siyasi parti teşkilatlarıyla beraber çalışmaya ve onların koordine edilmesi noktasında gayret göstermeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim