Demokrasi Meydanı’nı, Yukarı Çarşı’ya bağlayan yürüyen merdivenler yine arızalandı. Merdivenlerden bir tanesi çalışmıyor.

Haber: Ahmet İshak Gülen

Yenileme çalışmalarının ardından tekrar bozulmayacağı ve kesintisiz hizmet vereceği düşünülen, Demokrasi Meydanı ile Yukarı Çarşı’yı birbirine bağlayan yürüyen merdivenler yine aksadı. Özellikle yaşlı ve engeli bulunan vatandaşların kullanma ihtiyacı duyduğu merdivenlerin çalışmaması, yüklenici firma hakkında, “Bu işi nasıl yaptılar?” sorusunu akıllara getirdi.

“3 YILLIK NET GARANTİSİ VAR”

Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 10 Temmuz 2020 tarihinde yaptığı açıklamada, “Uzun süredir polemik konusu olan, yapıldığı günden beri sürekli bozulan yürüyen merdivenleri, aslında sadece adı yürüyen merdiven olup tamiri için kendisinden kat kat daha fazla paralar ödenen yürüyen merdivenleri de yeniliyoruz. Yeni yürüyen merdivenlerin kurumları yapıldı. Üç yıllık net bir garantisi var. İnşallah arıza yapmayacak. Pazartesi günü halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerini kullanmıştı. O tarihte yapılan açıklamanın üzerinden 1 sene dahi geçmemişken yürüyen merdivenlerden bir tanesi arızalandı.

Şimdi Belediye’nin konuyla ilgili ne açıklama yapacağı bekleniyor.

Editör: TE Bilisim