Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, 30 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek mantar kompost tesisi açılışı için Bolulu vatandaşları Kıbrıscık’a davet etti.

Haber: Oğuzhan Eke

Mantar yetiştiriciliği için Bolu’da üretim tesisleri kuran Bolu Belediyesi, tesislerin ihtiyaç duyduğu kompostun üretimi için de Kıbrıscık’ı seçti. Bu kapsamda Kıbrıscık’ta mantar kompustu üretim tesisi inşa edildi. 30 Aralık Perşembe günü açılışı törenle yapılacak tesis için Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen de Bolulu vatandaşlara davette bulundu.

“HEMŞEHRİLERİMİZİ KIBRISCIK’TA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIM”

Kıbrıscık’ta yeni bir dönemin başlayacağını da belirten Tekemen, “Üretmeyen toplumlar ayakta kalamazlar. Bir yerden başlamak gerekir. Bunu en iyi uygulayan belediyelerden birisi de Bolu Belediye’miz olmuştur. Üreten toplum yaratma yolunda başarılı çalışmalar sergileyen değerli Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ı kutluyorum. İlçeme yaptığı Mantar Kompost Tesisi için minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum. Kıbrıscık’a yapılan bu tesisin, Kıbrıscık’ın gelişimi için bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Kıbrıscık’ta istihdam sağlayacağı gibi, mantar üretimine girecek hemşehrilerimiz içinde yeni bir iş kapısı olarak gelişeceğini düşünüyorum. 30 Aralık 2021 Perşembe günü yapılacak mantar kompost tesisi açılışında tüm hemşehrilerimizi Kıbrıscık’ta aramızda görmekten onur duyarım” dedi.

Editör: TE Bilisim