Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu "Dörtdivan Dört Akbaba" projesiyle, Başarılı Örnekler Sergisi etkinliğinde,  Türkiye ikincisi oldu.

Haber Merkezi

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, imam hatip okulları arasında Başarılı Örnekler Sergisi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Bolu’da katılan Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Dörtdivan Dört Akbaba projesini hazırladı.

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, daha önce ilk üç okul arasına kalarak halk oylamasına katılmaya hak kazandı. Yapılan halk oylaması sonucunda ise Türkiye ikincisi oldu.

Ödüllerini Ankara MEB Şura Salonunda, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbal’ın da katıldığı törenle alan Yunus Emre İHO Müdürü Tuncay Demirtaş, “Bize bu gururu yaşatan başta proje koordinatörü Hikmet Erdoğan, öğretmenimiz olmak üzere, projede katkısı olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, #AkbabalarYaşasın diyerek projemizi en başından itibaren destekleyen Dörtdivan Kaymakamımız Mustafa Batuhan Alpboğa, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Bal ile bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzü tebrik ve teşekkür ederiz" dedi.

Editör: TE Bilisim