Ümraniyespor galibiyetinden sonra Boluspor'un Adanaspor mücadelesi daha anlamlı hale gelmişti. Alınacak 3 puan alt sıralardan kurtulup üst tarafta yer bulmak demekti ama rakibin 90 dakika kapalı oyun yapısı sonucunda maçtan beraberlik çıktı.

Maç sonu Sait Karafırtınalar savunma oyunumuzu daha da geliştirdik mealindeki açıklaması aslında maçın özetiydi. Adanaspor beraberliğe gelmiş. Maç boyu doğru düzgün hücum bile yapmadılar desek yeridir.

Günümüz futbolunun çok gerisindeki bu oyun anlayışı günü kurtarabilir belki ama gelecek vaat etmediği ortada. Bu tarz maçlarda takım taraftar desteğini çok fazla ihtiyaç duymakta. Boluspor'un menfaati için küslüklerin, dargınlıkların bitmesi, tribünlerin dolması elzem hale geldi.

Boluspor'un artan bir performansı var. Öncelikle fiziksel olarak takım iyi durumda. Sezonun ilk maçlarında 60 dakikayı zor çıkaran takım şu an 90 dakika ayakta fakat maçı kazandıracak oyuncu eksikliği göze çarpıyor. Milli maç araları iyi değerlendirilmiş gibi görünüyor fakat maç boyu savunma yapan takımlara karşı kilidi açacak oyuncu eksikliğinin giderilmesi gerekiyor.

Devre arası takviye yapılması halinde çok rahat play-off mücadelesinde kendine yer bulabilir Boluspor. Futbolculara transfer teklifleri olduğu konuşuluyor, yerleri dolacaksa transfer yapılabilir ama hazır takıma katkı sağlayabilecek oyuncuların katılımıyla farklı bir tablo oluşabilir. Nasıl bir yol izlenip, hangi hedefe yürüneceğini devre arası transferleri belirleyecek gibi görünüyor.