Maçın başlamasıyla birlikte  'Boluspor maçı kazanabilir' düşüncesi izleyenlerde oluşmuştu. Ele geçen net gol fırsatları galibiyetin habercisi gibiydi. Takımdaki birçok oyuncunun yeni olmasına rağmen ilk iki hedefi olan rakipten daha üstün bir görüntü, maçı daha çok isteyen bir takım kimliği vardı.

İlk yarım saat oyunu domine edebilen Boluspor varken yenilen golden sonra tablo tersine döndü. Geriye düştükten sonra kazanmak için yeterli reaksiyon teknik heyet ve oyuncular tarafınfan gösterilemedi. Sezon başından beri skor olarak gerideyken galibiyeti getirecek hamleler yapılamıyor. İkinci devreler rakiplerin istedikleri gibi oynanıyor.

Pandemi döneminde kulübü maddi olarak zora sokmadan yeni oyuncular kazandırmak eskiye nazaran daha zor. Bu zorlu dönemde ekonomik olarak kayba uğramamak ve geleceğin takımını oluşturabilmek için alt yapı her takım için büyük önem arz etmekte. Maçların son periyotlarında oyuna dahil olmasına rağmen sorumluluk alarak kazanma becerilerini gösteren alt yapı oyuncumuz camianın yüzünü güldürmüştür diye düşünüyorum.

Bu genç oyuncu gibi birçok yetenek Karaçayır'da mevcut, şans verilirse neleri başarabileceklerini her fırsatta gösteriyorlar. Özveriyle görevini sürdüren alt yapı çalışanları teşekkürü hak etmekteler.

Bu kadroya reaksiyon gösterebilecek motivasyon sağlanıp, gerekli dokunuşlar yapıldığı takdirde daha üst sıralarda yer alacaktır.