Maçtan önce Boluspor puan kaybı yaşar diye düşünüyordum. İstikrarsız görüntünün yanı sıra Eyüp takımının yüksek bütçe ile kurduğu, isimli kadrosu da bu şekilde düşünmemde etkili oldu sanırım.

Sahada ise bambaşka bir senaryo vardı. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi Boluspor'du. Rakip usta ayakları ile pozisyon buldu zaman zaman ama Boluspor oyunda o kadar  hakimiyet kurdu ki goller yese bile kazanacağı çok belliydi.

Belki de sezonun galibiyet için oynanan en akıllı oyunuydu. Eyüp takımı Boluspor sahasında doğru düzgün pas bile yapamadı denebilir. Kırmızı beyazlı ekip rakibine yakın oynayarak adeta nefes aldırmadı.

Yazarken çok kolay oluyor ama sahada bu tabloyu ortaya koymak çok zordur çünkü karşında da seninle aynı mesleği yapan, en az senin kadar fiziksel olarak güçlü bir ekip var.

Onlarında bir planı, bir organizasyonu mevcut fakat Boluspor bu hafta rakibine düşüncelerini sahaya yansıtabilecek imkanları çok az verdi.

Değinmeden de geçmeyelim; bu sezon mağlubiyetlerde galibiyetlerde futbolun gerçek havasında yaşanmıyor. Taraftar olmadan hiçbir şeyin tadı yok.

Dolu tribünler ile Boluspor'un şu an ki sıralamasının üstünde olacağı da aşikar. Umarım sorun çözülür, kazanan Boluspor olur.