Erkin Koray'ın eski bir parçası Olmayınca Olmuyor. Boluspor’un bu sezon gol yollarında istediğini alamadığı her maç sonrası şarkı sözleri değil ama şarkının adı düşüyor dillere.

Son üç hafta alınan 5 puan var. Mağlubiyet olmaması iyi gibi görünse de bu tabloya ve genel duruma bakarsak mevcut durumda küme düşmeme ile ilk 10'a girme arasında bir mücadele sergilenecek gibi görünüyor. Tabi ki devre arası yapılabilecek transferleri hesaba katmazsak.

Teknik direktör Reha hoca maç sonunda bitiricilikte sorun yaşıyoruz, oyuncularımız oynayabilecekleri limitlerinde oynuyorlar mealinde açıklamalarda bulundu. Haksız mı? Sonuna kadar haklı. Takımın kapasitesi bu kadar. Son vuruşlar etkisiz, skoru değiştirebilecek oyuncu yok. Yalnız bazı ayrıntılar göz ardı ediliyor gibi;

teknik heyet sonradan bu kulübe dahil olmadı, sezon başından itibaren takımla birlikte, hatta geçtiğimiz sezonu da dahil edebiliriz. Transferler yapılırken kulübün durumu, teknik heyetin istekleri, yönetimin düşünceleri bir potada eritilerek ortak bir görüşe ulaşılmıştır.

Bu koşullar altında bitiricilik sorunu yaşayan, limitleri üst sıraları zorlayamayacak takım neden kuruldu?

İstenilen transferler belki ekonomik zorluklardan dolayı yapılamamış olabilir ama takımın başında olan teknik sorumlunun limitimiz bu kadar tarzındaki açıklamalarının kamuoyunda soru işaretleri ile karşılanması muhtemeldir.

Devre arası yapılacak 3 transfer Boluspor'un play-off’lar da rahatlıkla yer almasını sağlar. Sezon başı yapılan planlar öngörüldüğü gibi gerçekleşmemiş olabilir ama ilerisi için bitiriciliği ve limitleri yüksek olan futbolcular şart. Lig uzun bir maraton, yapılacak hamleler Boluspor'un gelecekteki yerini belirleyecektir.